Miljöträning

Dagen började i dag med en skön långpromenad med min goa vän lindis... hon tog musse å jag warroo... passade då på att köra lite valpinkallningar... och det gick jättebra...
När promenaden va över så tog vi en fika sen bar det av till Stenungstorg för er som inte vet så består mesta delen av torget av inglasat med massa butiker i.. + att det ligger precis intill havet och har en stoooor båthamn.. Vi mjukstartade i kulturhusparken.. inte så mkt folk där, det gick bra.. sen begav vi oss bort till den inglasade delen av torget... ååå det gick sååå bra... vi lekte massa med bollen där inne kampade och träning av avlämning av bollen.. och han tyckte det va så roligt.. å alla människor va ju så roliga.. det kom rullatorer..rullstolar...barnvagnar...kundvagnar å han bara viftade glatt på svansen och utforskade dessa föremål  
Rolly 2!!
när vi väl tat oss igenom denna roliga del så vart det dax för bryggorna... mm dom va ju lite lebbigare såklart.. meeen lite godis å den roliga bollen så.. japp då va det löst då knata han på som om han inte gjort annat  Rolly 2!
sen strosa vi runt lite på utsidan av torget för att sedan gå till bilen å åka hem å sova och käka lite mat *mums* han va sååå hungrig efter allt äventyr.
Så nu ligger lille killen och är trött å go.. vilket Musse och katterna tycker är super skönt.
Obs! torget är inget stort torg men mycket innehållsrikt och ett jätte bra miljöträningsställe!!
det va alles.. 
tjing tjing Big Hug 






Kommentarer
Postat av: Christina & Busligan

Det är sååå kul att läsa om era äventyr! Ha det så bra!!!

Postat av: anfia å warroo

*skrattar* och han e så underbar den lille kladden... Tack tack tack... e så glad att jusst jag har den lille kladden :)

2006-02-09 @ 06:45:03
URL: http://anfia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback