Uppletande (onsdag)

hej.
Äntligen fick jag och Warroo sno lite tid me Anna & Tina. det va ju så längesen sist.
Anna kom och hämtade mej oss kl 19:30 så drog vi upp till nestgård.
Vi vallade ut en korridor så fick Tina köra först å Warroo fick så snällt sitta och titta på.
Sen blev det hans tur.. eftersom vi inte kört uppl innan så vart det första gångas övingar som gällde...
Han sprang som en vettvilling och kollade av nått han inte visste va han kollade riktigt, då han glömde av vad det va han skulle göra... så vi fick göra om det en gång och till slut så hitta han grejjen och vafrt stolt som en tupp...
Så vi körde en gång till... vad som stod mkt klart vad att han inte andvänder ögonen vilket är positivt men nosen tog en stund innan den kopplades på oxå.. men redig som han är så fixade han den biten till slut :)
Efter uppletet så körde jag lite lingförighet en pytteliten stund.
Ville mest visa Anna hur det såg ut och hon *pust* sa att det såg bra ut förutom att han inte håller kontakten till 100%.. men det va ju inte så konstigt.. han är ju lite distraherad av Tina som han bara älskar.. men det ger sej me tiden det me.. mer träning med dom så vänjer han sej.. för då vi kör själva och på jobbet så har vi klockren kontakt.. men men... när jag vart klar så satte vi oss å tittade på Anna och Tina när dom körde... åå va jag längtar tills vi kommit så långt oxå.. men den som väntar på någe gott :)
sen efter träningen fick dom busa runt lite..

Tack Anna för en trevlig stund... hoppas inte det tar allt för lång tid innan vi tränar i hop igen..Saknar den tiden som attans!!!
Anna tog massor av bilder i går som hon kommer att skicka till mej så dom kommer läggas upp här antingen i dag lr i morgon.. men här är en på Warroo och Tina när dom rejsar runt iaf..
45109-49

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback