Hur ska jag preoritera???

Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple,och en banan för kalcium.
Man ska också äta en apelsin för C-vitamin!
Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te(utan socker för att undvika diabetes)för att minska kolesterol i kroppen!  
Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag(och sen kissa lika mycket,vilket fördubblar tiden man hittills tillbringat på toa)!  
Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen,som ingen vet vad exakt det är,men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen annars är det illa!  
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt.
Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem!
Och ett glas öl(jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke,fast det gör inte så mycket,för du kommer inte ens att märka det. 
  Man ska också äta nötter,böner/ärter varje dag. En hel massa nötter,böner/ärter!!  
Du ska äta 4-6måltider/dag,lätta måltider,men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36ggr.
 Bara för det behövs det 5timmar!  
Också en sak till:efter varje måltid ska du borsta tänderna,dvs borsta dina tänder efter äpplet,yoghurten,bananen,nötterna/ärterna.
 Detta ska du göra så länge du har tänder,och glöm inte tandtråden,tandköttsmassagen och munvattnet.
När du håller på med detta,kan ju du städa badrummet,kanske installera CD-spelare el tv där inne,för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.  
Man måste också sova minst 8timmar/dag och jobba 8timmar/dag,+de 5timmarna som behövs för att äta,det blir 21 timmar.
 Det är 3timmar,under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker från jobbet!  
Enligt statistiken tittar folk på TV 3timmar/dag. Det funkar inte längre eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst 30min(ett råd:efter 15min promenad vänd tillbaka,i annat fall tar din promenad en hel timme). 
  Du måste också hinna med att träffa dina vänner,för de är som växter,måste tas hand om dagligen.  
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad,dvs läsa minst två dags-och några kvällstidningar,för att kunna ha en kritisk inställning i livet.  
Du ska också ha sex varje dag,men utan att det ska bli rutinmässigt,dvs du ska vara innovativ,kreativ och varje gång på nytt förföra din partner.
För detta krävs det ju tid! Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.  
Du ska också hinna med din familj,hinna moppa golv,diska,tvätta,för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur. 
  När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst 29timmar!  
Den enda lösningen är att göra flera saker samtidigt!! TEX: Duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2liter vatten/dag.
Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din parner,som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv! 
  Och så har du fortfarande en hand ledig,med vilken du kan ringa till dina vänner och släktingar.
Drick vin efter det(du kommer att behöva det).  
Sen om du skulle få 2minuter över,skicka detta mail vidare till dina vänner(som man ska vårda dagligen),medan du äter äpplet som är som sagt väldigt nyttigt!!!  
Dags för mig att sluta nu,för mellan äpplet,yoghurten,ölen,den första litern vatten och min tredja måltid idag(inkl.nötter/böner/ärter)vet jag inte längre vad jag måste göra,men jag vet att jag måste gå på toa NU:Jag lär spar ngr minuter om jag borstar tänderna samtidigt!

Kommentarer
Postat av: Jenny,Honey

skratt visst känns det så många gånger!!

Postat av: Ester

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din blogg, men jag är glad att jag gjorde det :D. Prenumererar nu på din blogg på BlogLovin'!

2011-05-08 @ 11:38:34
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback